top of page

Wie zijn wij?

Wij, Alberdeco Gendt, staan met een glimlach klaar om jou te voorzien van de lekkerste en meest exclusieve chocolade. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende oplossing die door iedereen wordt gewaardeerd. Of je nou iets te vieren hebt of juist iemand wil opfleuren, wij denken graag mee. 

Het team

SANDRA

Lachen doet ze het liefst en Sandra is helemaal in haar nopjes wanneer ze bij de chocola in de buurt is. Met haar enthousiasme en passie voor de chocolade staat ze elke dag met veel plezier in de winkel om de klanten te helpen. Haar favoriete chocolaatje is de Friesche staartklok puur of sprits puur.

Sandra.jpg
Vera.jpg

VERA

Vera staat met haar altijd geduldige en lieve karakter graag voor u klaar. Je dag niet hebben komt bij Vera niet voor! Vera's favoriete chocolaatje is limonello puur

FLEUR

Met haar vrolijke uitstraling helpt ze iedere klant met veel plezier. Een échte topper die ons team in de weekenden en avonduren versterkt. Fleur's favoriet? De Stoomwals wit. 

Fleur.jpg
Anouk 2.jpg

ANOUK

Met haar kalme voorkomen werkt ze met heel veel plezier in onze chocolaterie. Ze is heel erg gek op alle chocolade en vindt kiezen eigenlijk onmogelijk. Want wat vindt ze eigenlijk niet lekker?! Als ze écht moet kiezen gaat ze toch voor het koffertje melk of de Boeddha puur.

FAY
Met haar rustige karakter helpt ze iedere klant op een prettige manier. Altijd gedreven en met veel plezier! Haar favoriete chocolaatje? Natuurlijk de Globe puur!

Fay.jpg
Janna.jpg

JANNA

Ze is al een tijdje werkzaam bij ons en we zijn erg blij met deze fijne collega. Het duurde even voordat ze antwoord gaf op de vraag: wat is jouw favoriete chocolade? Maar uiteindelijk is dat voor Janna het koffertje melk en de sprits wit.

bottom of page