top of page

Wie zijn wij?

Wij, Alberdeco Gendt, staan met een glimlach klaar om jou te voorzien van de lekkerste en meest exclusieve chocolade. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende oplossing die door iedereen wordt gewaardeerd. Of je nou iets te vieren hebt of juist iemand wil opfleuren, wij denken graag mee. 

Het team

SANDRA

Lachen doet ze het liefst en Sandra is helemaal in haar nopjes wanneer ze bij de chocola in de buurt is. Met haar enthousiasme en passie voor de chocolade staat ze elke dag met veel plezier in de winkel om de klanten te helpen. Haar favoriete chocolaatje is de Friesche staartklok puur of sprits puur.

Sandra.jpg
Vera.jpg

VERA

Vera staat met haar altijd geduldige en lieve karakter graag voor u klaar. Je dag niet hebben komt bij Vera niet voor! Vera's favoriete chocolaatje is limonello puur

FLEUR

Met haar vrolijke uitstraling helpt ze iedere klant met veel plezier. Een échte topper die ons team in de weekenden en avonduren versterkt. Fleur's favoriet? De Stoomwals wit. 

Fleur.jpg
Anouk 2.jpg

ANOUK

Met haar kalme voorkomen werkt ze met heel veel plezier in onze chocolaterie. Ze is heel erg gek op alle chocolade en vindt kiezen eigenlijk onmogelijk. Want wat vindt ze eigenlijk niet lekker?! Als ze écht moet kiezen gaat ze toch voor het koffertje melk of de Boeddha puur.

FAY
Met haar rustige karakter helpt ze iedere klant op een prettige manier. Altijd gedreven en met veel plezier! Haar favoriete chocolaatje? Natuurlijk de Globe puur!

Fay.jpg
Sophie.jpg

SOPHIE

Onze nieuwe collega Sophie is al helemaal ingeburgerd bij ons. Met haar spontane uitstraling helpt ze u graag in de chocolaterie. Haar favoriete chocolade? Dat moet een sprits wit of student puur zijn.

bottom of page